ledkaran

صنایع الکترونیک، برق صنعتی و روشنایی ال ای دی، نصب و اجرا

ledkaran

صنایع الکترونیک، برق صنعتی و روشنایی ال ای دی، نصب و اجرا

ledkaran

تهیه و تولید انواع کالای برقی شرکت­ ها، ادارات، کارخانه ها و پالایشگاه ­ها و استادیوم های ورزشی، اجراء و نورپردازی با انواع پروژکتورهای ال­ ای­ دی برای اماکن و کلیه ادارات، هتل ­ها، رستوران ها و …

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

 lump- led

علیرغم تمامی شبهاتی که تا کنون در مورد لامپ های LED وجود داشته است، آزمایشات بسیار سخت و علمی که بر روی این لامپ ها بعمل آمده است ثابت نموده که لامپ های LED نسبت به سایر انواع لامپ کمترین تأثیرات زیست محیطی را دارند. اخیراً وزارت انرژی آمریکا (DOE) طی دومین گزارش از گزارشات سه‌گانه مربوط به بررسی چرخه حیات لامپ های LED اعلام نموده است که این لامپ ها از نظر تولید، حمل، استفاده و بازیافت نسبت به سایر لامپ های روشنایی کمترین تأثیرات منفی را بر روی محیط زیست دارند.

بخش اول گزارش وزارت انرژی آمریکا با عنوان تولید و بازدهی لامپ های LED به بررسی هزینه‌های زیست محیطی و منابع مورد نیاز تولید این لامپ ها در مقایسه با لامپ های رشته‌ای و فلورسنت می‌پردازد. بخش دوم این گزارش که اخیراً منتشر شده است شامل مسائلی است که این صنعت به طور مستقیم یا غیرمستقیم در پروسه تولید، حمل، بهره‌برداری و بازیافت لامپ های LED با آنها درگیر می‌شود. این گزارش برای سال ۲۰۱۲ میلادی تدوین شده است و تا سال ۲۰۱۷ نیز اعتبار خواهد داشت.

در بخش اول این گزارش که در فوریه سال ۲۰۱۲ منتشر شده است مشخص گردیده است که لامپ های LED و فلورسنت در طول مدت عمر خود انرژی تقریباً یکسانی مصرف می‌کنند (۳۹۰۰ مگاژول برای ۲۰ میلیون لومن-ساعت) که هر دو این لامپ ها از لامپ های رشته‌ای بسیار کاراتر و بازده‌تر هستند. مصرف انرژی لامپ های رشته‌ای ۱۵۱۰۰ مگاژول برای ۲۰ میلیون لومن-ساعت برآورد گردیده است که تقریباً نزدیک به ۴ برابر لامپ های LED و فلورسنت می‌باشد. نکته جالب توجه در این گزارش این است که برق مورد نیاز تولید لامپ های LED نسبت به لامپ های فلورسنت یا رشته‌ای بسیار کمتر است.

بخش دوم این گزارش که فقط چند هفته از انتشار آن می‌گذرد بیشتر بر روی تأثیرات زیست محیطی این لامپ ها و مقایسه آنها از نظر پروسه تولید تمرکز داشته است. وزارت مذکور با بررسی خط تولید سه نوع لامپ رشته‌ای، فلورسنت و LED (فیلیپس) دریافت که پروسه تولید لامپ های LED کمترین اثر سوء بر محیط زیست را دارد.

همچنین این گزارش بیان داشته است که تأثیرات منفی پروسه تولید لامپ های LED بر روی محیط زیست با توجه به پیشرفت‌هایی که در این خصوص صورت می‌پذیرد، طی پنجسال آینده کاهش نیز خواهد داشت. قسمت سوم این مجموعه گزارشات درباره دفع و بازیافت لامپ های LED و مقایسه آن با سایر انواع لامپ خواهد بود.

 

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۵:۳۷
Admin blog

زباله الکترونیکی(به انگلیسی: E-waste)

به دستگاه‌های الکترونیکی مصرف شده و قطعات آنان همچون تلفن‌ها و کامپیوترها، لوح فشرده و... که حاوی فلزات خطرناکی مانند سرب، کادمیوم و جیوه هستند گفته می‌شود که در صورت رهاسازی در طبیعت پس از پایان عمر مفید و عدم بازیافت صحیح آلوده کننده خطرناک محیط زیست به شمار می‌روند. با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی در عرصه کامپیوتر و الکترونیک عمر مفید این تجهیزات و کالاها در جهان ۲ تا ۳ سال و در ایران احتمالاً تا ۵ سال است.اگر واقعا فکر می کنید محیط زیست کم اهمیت تر از اقتصاد است، سعی کنید هنگام شمردن پول هایتان، نفس نکشید!Electronic waste (in English: E-waste)

عمر کوتاه تجهیزات کامپیوتری از یک طرف و تنوع‌طلبی مردم در استفاده از تجهیزات الکترونیکی جدید سبب شده است که رفته رفته بحث زباله‌های الکترونیکی به مشکل بزرگ دنیا بدل شود اما به راستی تولید تجهیزات الکترونیکی به سادگی صورت می‌گیرد که اگر بخواهیم برای بازیافت آن کار جدی انجام ندهیم طبق یک تحقیق انجام شده گفته می‌شود برای ساخت یک مانیتور ساده علاوه بر مواد اولیه ی مورد نیاز در حدود 240 کیلوگرم سوخت 22  کیلوگرم مواد شیمیایی، 1500 لیتر آب نیاز است و با توجه به این مساله به نظر می‌رسد استفاده مجدد از وسایل کامپیوتری می‌تواند تا حد زیادی در مصرف مواد طبیعی صرفه‌جویی به وجود آورد‌. به گفته بسیاری از کارشناسان بازیافت بهترین راه برخورد با زباله‌های الکترونیکی به ویژه تجهیزات کامپیوتری است‌. چرا که یک کامپیوتر قدیمی‌ که دیگر قابل‌ترفیع نباشد را می‌توان به طور کامل بازیافت کرد و این بازیافت در تمامی ‌قطعات صورت می‌گیرد قطعاتی همچون شیشه مانیتور‌، پلاستیک کیس، مس موجود در منبع تغذیه، فلزات گران قیمت به کار رفته در مدارات، مودم یا منابع تغذیه و... می‌توانند بازیافت شوند.

منبع:

https://www.wur.nl/en/newsarticle/LED-lamp-to-make-strawberries-tastier-and-healthier.htm

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۴:۵۳
Admin blog

چگونه با نورپردازی می توان اماکن مختلف را احیا کرد؟

نورپردازی در شب

با اثبات علمی تاثیر نور بر روان انسان، نورپردازی در مراکز خرید و رستوران ها اهمیت به سزایی پیدا کرده است. امروزه با توجه به شرایط مشتری ها و استراتژی ها ی فروش، طراحی نورپردازی مراکز خرید و رستوران ها پیشرفت و تغییرات بسیاری داشته است. با طراحی نورپردازی هدفمند در مراکز خرید و رستوران ها می توان قدرت، مدت زمان توقف مشتری در فروشگاه ها را افزایش و یا حتی سرعت غذا خوردن مشتریان در فست فود ها را تحت تاثیر قرار داد. بارزترین نمونه کاربرد این نوع نورپردازی را میتوان در فست فودهای زنجیره ای مشاهده کرد که با استفاده از نور سفید و  طراحی محیطی روشن مشتریان را در در فضای مناسب پر جنب و جوش قرار می دهند و پیام سریع بخور و بلند شو را به ضمیر ناخودآگاه مشتریان ارسال می کنند.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۲:۰۴
Admin blog

انواع نورپردازی

نور یکی از عوامل تاثیرگذاری در طراحی و استفاده از محیط ها و اماکن مختلف می باشد. به همین دلیل کارشناسان زیادی در زمینه نورپردازی و طراحی بهینه نور در ساختمان ها فعالیت می کنند. در این مطلب چند نوع از انواع روش های مختلف نورپردازی، معرفی خواهد شد:

-          نورپردازی فروتاب

یکی از روش های متداول و می توان گفت عمومی و پرکاربردترین روش نورپردازی می باشد که بیشتر در داخل ساختمان استفاده می گردد. دراین روش، منابع نوری در بالای مکان موردنظر و به صورت کاملا مستقیم قرار می گیرند و با تابش مستقیم به سطح موردنظر، از انتشار نور در زوایای مختلف، جلوگیری می کنند. امروزه با توجه به اینکه، لامپ هایLed ، زاویه انتشار و کیفیت نور خوبی دارند، از آنها در تولید چراغ های فروتاب و یا در اصطلاح چراغ های دان لایت استفاده می نمایند. دانلایت ها با توان مصرفی کم و نوردهی مناسب، از ایجاد خیرگی در محیط جلوگیری می کنند.


 

 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۳:۲۹
Admin blog